image1 image2 image3

HELLO I'M JOHN DOE|WELCOME TO MY PERSONAL BLOG|I LOVE TO DO CREATIVE THINGS|I'M PROFESSIONAL WEB DEVELOPER

Minecraft TLanucher


Minecraft TLanucher

Minecraft TLanucher

Şuan en sık ve en çok kullanılan minecraft launcher iridir. Size özelliklerinden bahsedelim. Telefon için olan sürümüde mevcut. ziyaret edip göz atabilirsiniz. (Minecraft PE Tlauncher)

TÜM RESMİ SÜRÜMLER: ALFA'DAN SNAPSHOTLARA kadar hepsi güncel

İsterseniz bunlardan birini, hatta en yeni sürümünü bile yükleyebilirsiniz . Değiştirilmediler - tüm dosyalar geliştiricinin sunucularından indirilir, yani mükemmel temiz bir Minecraft elde edersiniz.


FORGE VE OPTIFINE TEK TIKLA İNDİRİN


TLauncher sayesinde, oyunun değiştirilmiş bir sürümünü yükleyebilirsiniz: Forge, modları optimize etmek için optimize edilir, Optifine - oyunu optimize etmek ve FPS'yi artırmak için. Tüm bunlar ayrı olarak kurulabilir, ancak gerekli dosyaları bir yerde aramanız ve manuel olarak yapılandırmanız gerekirken, başlatıcı sizin için her şeyi yapar - sadece gerekli sürümü seçmeniz gerekir. Sadece TLauncher'ı indirdikten sonra ne kadar zaman kazanacağınızı hayal edin.



EŞSİZ CİLT SİSTEMİ

Web sitemizde, tüm kullanıcılarımız tarafından görülebilecek kendi kaplamanızı ayarlayabilirsiniz - ve bunların çoğunun başlatıcıyı kullanmasını sağlayabiliriz. Cilt sistemi hiçbir açıdan resmi olana karşılık gelmez ve hatta birkaç avantajı vardır - pelerinler ve HD kaplamaları ayarlama imkanı. Bu avantajlar sayesinde TLauncher kaplamaları özellikle kurulumu kolay ve ücretsiz olduğu için en iyi olarak kabul edilir!


LİSANSLI HESAP İLE GİRİŞ YAPABİLİRSİNİZ

Lisanslı hesabınızla oynamayı bırakmayın, tüm avantajlarını kullanın: lisans sunucuları, cilt sistemi, takma adınız ve TLauncher'ın en iyi özellikleri - sadece e-postanız ve şifrenizle giriş yapın. İstekler elbette doğrudan geliştiricilerin sunucularına ve şifrelenmiş biçimde gönderilir, böylece hiç kimse hesabınıza erişemez - sadece maksimum güvenlik! Birisi fırlatıcı korsan diyebilir, ancak alternatif olarak adlandırmak daha iyidir.

👉TLAUNCHER E GİT👈

Share this:

CONVERSATION

0 Comments:

Yorum Gönder