image1 image2 image3

HELLO I'M JOHN DOE|WELCOME TO MY PERSONAL BLOG|I LOVE TO DO CREATIVE THINGS|I'M PROFESSIONAL WEB DEVELOPER

Bu Genshin Impact oyuncusu, yeni bölgesine girmek için aksaklıklar ve 'buz köprüleri' kullanarak 7 saat harcadı

 

This Genshin Impact player spent 7 hours using glitches and 'ice bridges' to break into its new zone

Bu Genshin Impact oyuncusu, yeni bölgesine girmek için aksaklıklar ve 'buz köprüleri' kullanarak 7 saat harcadı


Genshin impact'in yeni inazuma bölgesi mükemmel - sisli dağlar ve efsunlü ormanlarla dolu soluk kesici japon esintili bir takımada. Sadece bölge yalnızca üst düzey oyuncular içindir ve oraya varmadan önce 30 macera sıralaması gerektirir, bu da muhtemelen yepyeni bir oyuncunun birkaç düzine saatlik basit oyun oynamasını gerektirecektir. Düşük seviyeli olmasına rağmen inazuma'yı görmek için çaresizseniz, redditor dezeadmf herkesin bölgeyi keşfetmesine, canavarlarla savaşmasına ve hatta dünya görevleri yapmasına izin verecek bir suistimal keşfetti. Yakalayış? çıkarmanız yedi saate yakın sürebilir.

Inazuma'nın birkaç hafta önce piyasaya sürülmesinden bu yana, genshin impact alt dizisi, oraya anormal yollarla ulaşmaya çalışmak mevzusunda takıntılıydı. Normalde, aktörlerin ar 30 olması ve mondstadt ve liyue bölgelerindeki tüm ana hikaye görevlerini tamamlaması gerekir; bu, inazuma'yı otomatik olarak açacak ve anakara ile anakara arasında hızlı gezi etmenizi sağlayacak yeni bir dizi görevin kilidini açacaktır. Sadece genshin impact, bölgeler içinde herhangi bir yükleme monitörı olmayan bir aleni dünya rpg'si olduğu için meraklı oyuncular, hızlı seyahat kullanmadan inazuma'ya ulaşmaya karar verdiler.
Genshin impact'in temel büyü sistemi, oyuncuların suyu dondurmak için cryo büyüsünü kullanmak gibi farklı büyülerle dünyayı harika şekillerde etkilemesine olanak tanır. Inazuma başlatıldığında, oyuncular liyue ve mondstadt ile inazuma'nın üç adası arasında özenle bir buz köprüsü kurmak için cryo büyülerini kullanarak ekip oluşturdu ve rotasyon yaptı. Dört oyuncu birlikte çalışmış olduğunda yolculuk yaklaşık 20 dakika içinde tamamlanabilirdi, ancak genshin impact'in geliştiricisi bir ismim ilerisini düşünmüştü: oyuncular inazuma'ya çok yaklaştıklarında, hızlı yıldırım çarpmalarının hedefi haline gelirlerdi. Hikaye, itimat bana) bir yada iki saniye hareketsiz durursanız sizi çabucak öldürür. Oyuncular ısrar etmenin bir yolunu buldular ve ilerlemeye devam ettiler, ancak daha sonra onları başladıkları yere geri döndüren bir yükleme ekranına çarptılar. Ne kadar acımasız.

Camianın inazuma'ya "adım atma" imgesel, dezeadmf, inazuma'ya giden son birkaç kilometreyi yüzerken yeniden tekrar internet bağlantısını keserek bir yol bulana kadar asla gerçekleşmeyecek benzer biçimde görünüyordu. Hatta inazuma'nın ilk adasını keşfettiklerini gösteren bir video bile yayınladılar, ancak bunun yapılabileceğini kanıtlamak için sadece adventure rank 9.

Dezeadmf, gönderilerinde "fırtınaya ulaşana kadar buz köprüsü" dedi. "bundan sonrasında paimon menu ile oyunu duraklatın ve internetinizi kati. Duraklatmayı kaldırıp 10-15-20 saniye (cihazınıza bakılırsa değişir) yüzün, bu duraklamadan sonra tekrar 3-5 saniye interneti [bağlantıyı] açın ve rabıtasını kati. Bundan sonra yeniden birkaç saniye [için] yüzün ve bu şekilde devam edin."

Genshin impact istemcisi, internetinizi bir seferde yalnızca birkaç saniyeliğine kapatarak, oyuncuların bir rötar artışına ulaştığını ve onları derhal dünyayla rabıtalarını kesmediğini düşünüyor. Bu durumda, yüzmek dayanıklılığınızı tüketmez, yıldırım düşmeleri hasar vermez ve en önemlisi, yükleme monitörı tetiklenip oyuncuları anakarada başladıkları yere geri döndürmez.

Göreceli olarak basit geliyor, sadece inazuma'yı çevreleyen fırtınaya ortalama 20 dakikada ulaşabilse de dezeadmf, birden fazla başarsıcaklıkzlık nedeniyle girişimlerinin yaklaşık yedi saat sürdüğünü söylüyor. “bunu meydana getirecek sabrı olana hayırlı olsun” diye yazdılar.

Efsunleyici olan şu ki, dezeadmf ana inazuma hikaye görevlerinin aslabirini kabul edemese de, her şey otomatikman kendi seviyelerine ölçeklendiğinden yan görevleri tamamlayıp canavarlarla savaşabiliyorlardı. Ve artık hızlı gezi noktalarından birinin kilidini açtıklarına göre, istedikleri vakit inazuma içinde ışınlanabiliyorlar.



Share this:

CONVERSATION

0 Comments:

Yorum Gönder